dimecres, 26 de gener del 2011

NIT DE SWING A GUARDIOLA AMB LA BIG BAND MÉS JOVE D’EUROPA

SANT ANDREU JAZZ BAND (Centre Recreatiu, Guardiola de Font-Rubí (Barcelona), 22/01/2011)


Sant Andreu Jazz Band (Imma Casanellas)


En el segon concert del 13è. Cicle Cavajazz, la sala del Centre Recreatiu de Guardiola es va omplir fins dalt per a escoltar la Sant Andreu Jazz Band, una agrupació d’infants i adolescents que ha nascut de l’Escola de Música del popular barri barceloní. Això no seria notícia si aquests nois i noies no haguessin actuat fa ben poc al Palau de la Música, inclosos en el programa del Festival de Jazz de Barcelona. Tampoc no ho seria si alguns dels músics que la integren no anessin de boca en boca dels aficionats al Jazz, i del públic en general, després d’algunes aparicions a televisió. L’alt nivell que ofereixen a les seves actuacions ha fet despertar l’interès de propis i estranys.
Es pot dir que el concert de Guardiola no va decebre ningú. Les prestacions de la banda van ser molt més que dignes sota la direcció del saxofonista i professor Joan Chamorro, l’autèntic culpable de tan brillant proposta. Va sorprendre l’afinació gairebé perfecta en un grup de gent tan jove i l’encert en el repertori, que va comptar amb peces arranjades especialment per experts en la matèria, com ara el professor i líder de big bands Alfons Carrascosa. Destacable la balada “Smile” de Charles Chaplin, interpretada a duo per Andrea Motis a la trompeta i Eva Fernández a la veu i al saxo.
Una vetllada que no va deixar indiferent ningú i per la que cal felicitar la Comissió de Festes de Font-Rubí, doncs el Cavajazz ja fa temps que és una referència dels hiverns al Penedès.

1 comentari:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

És que la Sant Andreu Jazz Band és esplèndida.