divendres, 16 de desembre del 2011

EL FOTÒGRAF JOAN CORTÈS INAUGURA EXPOSICIÓ A VILAFRANCA (17-12-2011)

15/3 de Joan Cortès Esteu convidats. Dissabte 17 de desembre, de 22 a 23 h, a La Capsa de Llum - Espai de Fotografia, s’inaugurarà l’exposició “15/3” de Joan Cortès. Joan Cortès és un artista especialitzat en fotografia de jazz, músiques improvisades i flamenc. Té un important historial de més de trenta exposicions sobre aquests gèneres musicals. Segons Yann Causse, director artístic del Festival Jazzèbre de Perpinyà, les imatges mostren “la seva manera d’atrapar la vida interior dels músics, el moment únic en mig d’un concert, l’artista sòl amb sí mateix, amb la música que flueix....”.
Aquesta exposició serà la primera d’un cicle en el que els alumnes i ex-alumnes de l’escola, els professors i els fotògrafs que ho desitgin, tindran la possibilitat de mostrar els seus treballs. Cada exposició constarà de dos actes principals, la inauguració i la clausura, que serviran de punt de trobada entre artistes, companys, amants de la fotografia i públic en general.
A més de demà dissabte, l’exposició “15/3” es podrà veure els dies 4 i 5 de gener, de 19 a 20h., i el diumenge 22 de gener, de 12 a 14h. L’acte de clausura, pel que s’estan preparant un seguit d’activitats, tindrà lloc en el decurs del més de febrer. Properament s’informarà de la data i hora exactes.
La Capsa de Llum està situada a la Rambla St.Francesc, 23 2on. de Vilafranca. L’entrada és gratuïta.