dilluns, 1 de novembre del 2010

AL GREGORY'S JAZZ CLUB DE ROMA (Dissabte, 23-10-2010)

Una d'aquelles oportunitats sorgides d'un viatge llampec. Per Roma, ciutat oberta també al Jazz, hi circulen músics d'una altíssima qualitat. En aquesta ocasió vam poder assistir al segon set del concert que tenia lloc en un dels clubs amb més història de la ciutat, el Gregory's. Situat en ple centre, molt a prop de Piazza Spagna, és un espai minúscul però ben acollidor. L'entrada és discreta i poc il·luminada (Via Gregoriana, 54A) i els concerts se celebren a la planta superior. A baix, hi trobem una barra discreta però ben proveïda i racons aprofitats per a encabir tauletes i cadires on es pot fins i tot sopar. Més enllà de la barra, unes escales a mà dreta ens duen directes al concert. Una munió de sofàs i sillons dóna cabuda a unes 50 persones. El "cover" són 8€, que acompanyem amb unes "pintes" de Guinness.
Giorgio Cuscito(piano), Guido Giacomini(baix), Luca Velotti(saxos tenor i soprà, i clarinet), Alfredo Romeo(bateria)    Foto: Imma Casanellas

Aquesta nit ens acompanya un quartet liderat pel saxofonista Luca Velotti, que ens ofereix un repertori d'"estàndards" que dóna com a resultat una vetllada francament agradable. Hem pensat que un bon plec d'estàndards encomanadissos, però impecablement interpretats, ha estat just el que necessitaven les nostres orelles.