dilluns, 22 d’abril del 2019

POESIA I RAUXA

YOUN SUN NAH
Youn Sun Nah, Centre Cultural Terrassa, 15-març-2019
Centre Cultural Terrassa
15-març-2019


38è. Festival de Jazz de Terrassa

Youn Sun Nah
veu, teclat i vocoder
Tomek Miernovski
piano, teclats, guitarra i loops
Rémi Vignolo
bateria, contrabaix i baix elèctric


El bon rotllo, la dolçor del seu caràcter, fins i tot la candidesa que desprèn, contrasten notablement amb la proposta artística de la cantant coreana. Davant d’un públic que omplia la Sala d’Actes del Centre Cultural Terrassa, Youn Sun Nah va oferir el seu discurs enèrgic, sempre banyat de poesia i d’una mena d’encanteri amb tints revolucionaris que la fa única.


Vocalment acurat i complet fins a l’extrem, Immersion es defineix des dels amplis espais septentrionals, com si s’inspirés en les profundes atmosferes nòrdiques, i connecta amb la música popular, en molts casos per mitjà del Gospel i l’Espiritual Negre. Enfocada en diverses textures sonores, moltes de les quals electròniques, i la col·laboració de dos sòlids multi-instrumentistes, el nou projecte va connectar amb gran naturalitat, un mèrit a l’abast de ben pocs músics.

Les sublims interpretacions de peces com “Hallelujah” de Leonard Cohen, “God Is Gona Cut You Down" de Johnny Cash o el bis amb el clàssic de la Motown dels 60 “You Can’t Hurry Love", van alimentar un dels concerts més emotius que li hem sentit mai a la cantant.