diumenge, 9 de maig del 2021

EL CRUÏLLA TORNA AMB DOS FESTIVALS

Original Jazz Orquestra - Taller de Músics & Monique Makon (Juliol 2020)


La imatge de l’artista, i la seva expressió, poden arribar a transmetre tant o més que la mateixa música, sigui d’un gènere o d’un altre.


Original Jazz Orquestra - Taller de Músics & Monique Makon (Juliol 2020)


A Jazz & Fotografia de Primerà Mà, a banda d’apostar sense reserves per la música en viu, i molt especialment en les actuals circumstàncies, volem posar especial èmfasi en la part visual de l’espectacle com a element  essencial de comunicació. Música i intèrpret formen un conjunt inseparable i el fotògraf capta imatges que plasmaran moments irrepetibles.


Recinte modernista Sant Pau
Gorka Benítez Trio (Juliol 2020)
















Jazz i Fotografia de Primer Mà es vol fer ressò d’una iniciativa com és el Festival Cruïlla que, després d’adaptar-se l’any passat a les restriccions per la pandèmia, reinventant-se i programant el Cruïlla XXS, enguany encara va més enllà, i es presenta en doble format. D’una banda, un Festival Cruïlla que retorna a l’espai del Fòrum, com en edicions anteriors, i de l’altra, reeditant el nounat Cruïlla XXS, que es desenvoluparà del 3 de juny al 25 de juliol en diferents espais de la ciutat. Estem segurs que el Festival Cruïlla tornarà a ser font d’inspiració fotogràfica, regalant-nos mil i un instants que passaran a la historia.



Dorantes amb Isidro Suárez (Juliol 2020)


La nova edició tindrà una durada de 3 dies, del 8 al 10 de juliol, íntegrament al parc del Fòrum de Barcelona. Dins d’aquest espai s’hi integra el Cruïlla Comedy, divendres 9 i dissabte 10, on es podrà gaudir dels monòlegs d’alguns dels  referents del mon de l’humor.


Monique Makon amb David Pastor (juliol 2020)
Monique Makon (Juliol 2020)


D’altra banda, els concerts del Cruïlla XXS, tal us dèiem, es repartiran per diferents espais de Barcelona, com ara l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Damm, el Disseny Hub Barcelona i la Sala Barts.

Consulteu tota la programació a www.cruïllabarcelona.com.



Esplanada del TNC (juliol 2020)